Έξυπνη Co. τεχνολογίας Λ & J, που περιορίζεται

Επαγγελματίας υψηλός - προμηθευτής μετρητών ποιοτικής ενέργειας

Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα

Hangzhou xili watthour meter manufacture co.,ltd

Είμαι Online Chat Now
Πιστοποίηση
Κίνα Hangzhou xili watthour meter manufacture co.,ltd Πιστοποιήσεις
Κίνα Hangzhou xili watthour meter manufacture co.,ltd Πιστοποιήσεις
Σταθερή μηχανή, ανταγωνιστικές τιμές, πλούσια σειρά προϊόντων. Έχετε όλα τα παραπάνω!

—— Andrey

Ο καλός σχεδιασμός, η καλή οργάνωση, ικανότητα να ακούει με τις ανάγκες του πελάτη ...

—— Ιβάν

Αυτός ο προμηθευτής είναι πολύ σοβαρός με την εργασία και είμαι πολύ ικανοποιημένος με τις υπηρεσίες. Ευτυχής να δημιουργήσει τη μακροπρόθεσμη επιχειρησιακή σχέση με την επιχείρησή σας.

—— Thomas Brehmer

Ευχαριστίες για την καλή ποιότητα για τη μακροπρόθεσμη χρήση! σας είναι ο αξιόπιστος συνεργάτης μας στην Κίνα για τα προϊόντα ενεργειακών μετρητών!

—— Vystavkin Oleg

Άριστος!!! Γρήγορη αποστολή! Όλοι οι μετρητές λειτουργούν το πρόστιμο! Καλός πωλητής!

—— Holger Rullhusen

Hangzhou xili watthour meter manufacture co.,ltd

1 2 3 4 5 6 7
Hangzhou xili watthour meter manufacture co.,ltd Hangzhou xili watthour meter manufacture co.,ltd Hangzhou xili watthour meter manufacture co.,ltd Hangzhou xili watthour meter manufacture co.,ltd Hangzhou xili watthour meter manufacture co.,ltd Hangzhou xili watthour meter manufacture co.,ltd Hangzhou xili watthour meter manufacture co.,ltd
Co. κατασκευής μετρητών βατώρας Xili Hangzhou, ΕΠΕ. Co. κατασκευής μετρητών βατώρας Xili Hangzhou, ΕΠΕ. Λόμπι Διάδρομος Προϊόν μετρητών Αίθουσα Συσκέψεων Αίθουσα συνεδριάσεων 2

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Εταιρεία Εμπορίας
Πωλητής
Άλλα
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : XILI
Αριθμός Υπαλλήλων : 600~800
Ετήσιες πωλήσεις : 60,000,000-70,000,000
Ιδρύθηκε Έτος : 1999
Εξαγωγή pc : 20% - 30%

Κίνα Hangzhou xili watthour meter manufacture co.,ltd Εταιρικό Προφίλ 0

 

Η Co. κατασκευής μετρητών βατώρας Xili Hangzhou, ΕΠΕ που είναι στο παρελθόν γνωστό ως εγκαταστάσεις μετρητών Hangzhou, που ιδρύονται το 1968, έχει γίνει σημαντική επιχείρηση στην Ε&Α, την παραγωγή και τις πωλήσεις της ενοργάνωσης ενεργειακής μέτρησης στην επαρχία Zhejiang.

  Κίνα Hangzhou xili watthour meter manufacture co.,ltd Εταιρικό Προφίλ 1

Έχουμε τη ικανότητα παραγωγής μια ετήσια παραγωγή μετρητή δύναμης 6 εκατομμυρίων του μονοφασικού, τριφασικός μετρητής 1 εκατομμυρίου. Το κύριο προϊόν μας περιλαμβάνει το μονοφασικό και τριφασικό μηχανικό μετρητή βατώρας, το μακράς διαρκείας μετρητή βατώρας και μονοφασικός ηλεκτρονικός μετρητής βατώρας, τον τριφασικό ηλεκτρονικό μετρητή βατώρας και το μετρητή πολυ-ποσοστού, πολλών χρήσεων μετρητής, προπληρωμένοι μετρητές, μετρητές μεταφορέων ηλεκτροφόρων καλωδίων, πολλών χρήσεων μετρητές μεταφορέων.

Κίνα Hangzhou xili watthour meter manufacture co.,ltd Εταιρικό Προφίλ 2

Στο σύστημα διαχείρισης ανάγνωσης μετρητών και ούτω καθεξής. Η επιχείρησή μας συστήνεται από το κράτος οικονομικό και το εμπόριο ως «σημαντικά προϊόντα και κατασκευαστικές επιχειρήσεις της δεύτερης και τρίτης αστικής και αγροτικής μετάδοσης δύναμης» και «επιχειρήσεις υψηλής τεχνολογίας στην επαρχία Zhejiang», και τα προϊόντα έχουν αξιολογηθεί για το εμπορικό σήμα περιοχής δυτικών λιμνών, Hangzhou, τα διάσημα προϊόντα εμπορικών σημάτων.

Κίνα Hangzhou xili watthour meter manufacture co.,ltd Εταιρικό Προφίλ 3

Κίνα Hangzhou xili watthour meter manufacture co.,ltd Εταιρικό Προφίλ 4

«XL» εμπορικό σήμα έχει ταξινομηθεί επίσης ως τα γνωστά εμπορικά σήματα της πόλης Hangzhou, και το κέντρο τεχνολογίας μας έχει εκτιμηθεί επίσης ως κέντρο τεχνολογίας ενεργειακών μετρητών στην επιχείρηση Hangzhou.Our εκτιμάται ως «βασικές επιχειρήσεις της βιομηχανίας ενοργάνωσης σε Zhejiang,» και «σημαντικές καινοτομία-προσανατολισμένες επιχειρήσεις στην επαρχία Zhejiang,» «Zhejiang που μετρά την ποιοτική αξιόπιστη μονάδα αγοράς»,» Αντιαεροπορικό Πυροβολικό «πιστωτική ποιότητα των κράτος-ισόπεδων επιχειρήσεων,» η σύμβαση, κράτηση υπόσχεται τις μονάδες «, και το κερδημένο» πιστοποιητικό αξιολόγησης φερεγγυότητας Αντιαεροπορικού Πυροβολικού για να πληρώσει τους φόρους «και τη» ποιότητα Zhejiang του τιμητικού τίτλου της ικανότητας δικτύων «πιστοποίηση».

 

                              Κίνα Hangzhou xili watthour meter manufacture co.,ltd Εταιρικό Προφίλ 5

Η ολόκληρη οργάνωσή μας στρέφεται στην ανταπόκριση στις απαιτήσεις των πελατών μας, στην υπερνίκηση των προσδοκιών τους. Αναπτύσσουμε για τους πελάτες μας τα έξυπνα προϊόντα υψηλού - ποιότητα, καθώς επίσης και τις υπηρεσίες υποστήριξης. Η δεκτικότητά μας στην ανάπτυξη των προϊόντων παραπλεύρως της μόνιμης αλλαγής των αναγκών και των πραγματικών αιτημάτων των πελατών μας συμβάλλει εξίσου στην επιτυχία τους.

Στοιχεία επικοινωνίας
Hangzhou xili watthour meter manufacture co.,ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Laurence Xu

Τηλ.:: +86-0571-56660399

Φαξ: 86-571-56660399

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς