Έξυπνη Co. τεχνολογίας Λ & J, που περιορίζεται

Επαγγελματίας υψηλός - προμηθευτής μετρητών ποιοτικής ενέργειας

Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Πιστοποίηση
καλής ποιότητας Μεμονωμένο μετρητή ενέργειας φάση για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Μεμονωμένο μετρητή ενέργειας φάση για τις πωλήσεις
Σταθερή μηχανή, ανταγωνιστικές τιμές, πλούσια σειρά προϊόντων. Έχετε όλα τα παραπάνω!

—— Andrey

Ο καλός σχεδιασμός, η καλή οργάνωση, ικανότητα να ακούει με τις ανάγκες του πελάτη ...

—— Ιβάν

Αυτός ο προμηθευτής είναι πολύ σοβαρός με την εργασία και είμαι πολύ ικανοποιημένος με τις υπηρεσίες. Ευτυχής να δημιουργήσει τη μακροπρόθεσμη επιχειρησιακή σχέση με την επιχείρησή σας.

—— Thomas Brehmer

Ευχαριστίες για την καλή ποιότητα για τη μακροπρόθεσμη χρήση! σας είναι ο αξιόπιστος συνεργάτης μας στην Κίνα για τα προϊόντα ενεργειακών μετρητών!

—— Vystavkin Oleg

Άριστος!!! Γρήγορη αποστολή! Όλοι οι μετρητές λειτουργούν το πρόστιμο! Καλός πωλητής!

—— Holger Rullhusen

Είμαι Online Chat Now

Hangzhou xili watthour meter manufacture co.,ltd

1 2 3 4 5 6 7
Hangzhou xili watthour meter manufacture co.,ltd Hangzhou xili watthour meter manufacture co.,ltd Hangzhou xili watthour meter manufacture co.,ltd Hangzhou xili watthour meter manufacture co.,ltd Hangzhou xili watthour meter manufacture co.,ltd Hangzhou xili watthour meter manufacture co.,ltd Hangzhou xili watthour meter manufacture co.,ltd
Co. κατασκευής μετρητών βατώρας Xili Hangzhou, ΕΠΕ. Co. κατασκευής μετρητών βατώρας Xili Hangzhou, ΕΠΕ. Λόμπι Διάδρομος Προϊόν μετρητών Αίθουσα Συσκέψεων Αίθουσα συνεδριάσεων 2

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Εταιρεία Εμπορίας
Πωλητής
Άλλα
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : XILI
Αριθμός Υπαλλήλων : 600~800
Ετήσιες πωλήσεις : 60,000,000-70,000,000
Ιδρύθηκε Έτος : 1999
Εξαγωγή pc : 20% - 30%

 

Όλα αρχίζει με τους μετρητές ......

 

Στο έτος 1968, οι εγκαταστάσεις μετρητών Hangzhou ιδρύθηκαν ως κράτος-δικοί την επαγγελματική ενεργειακή μετρώντας επιχείρηση, και άρχισαν να αναπτύσσουν & να κατασκευάζουν τους μετρητές μηχανικής ενέργειας, οι οποίοι εφαρμόστηκαν ευρέως σοι περισσότερες από τις επαρχίες στην Κίνα.

 

Με τις δεκαετίες ανάπτυξης, οι εγκαταστάσεις μετρητών Hangzhou έχουν γίνει ο κορυφαίος κατασκευαστής ενεργειακών μετρητών εκείνη τη στιγμή και λαμβανόμενες καλές φήμες και τιμές, και η αύξηση συνεχίζεται.

 

Στις αρχές της δεκαετίας του '90, οι εγκαταστάσεις μετρητών Hangzhou παρέχουν τους αξιόπιστους & οικονομικώς αποδοτικούς ενεργειακούς μετρητές σοι περισσότεροι από τους πελάτες στους βιομηχανικούς, κατοικημένους και βιομηχανικούς τομείς.

 

Ιδιωτικοποίηση, για την καλύτερη ανάπτυξη

 

Με τη γρήγορη ανάπτυξη της επιστήμης & της τεχνολογίας στην ηλεκτρονική, οι στατικοί ενεργειακοί μετρητές παίρνουν το προβάδισμα στη δοσολογία του τομέα, και περισσότερη λειτουργία εφευρέθηκε και ενσωματώθηκε. Οι παραδοσιακοί μηχανικοί μετρητές ήταν διά τη μεταβατική πίεση.

 

Για να κινηθούν μπροστά και για την καλύτερη ανάπτυξη, οι εγκαταστάσεις μετρητών Hangzhou ιδιωτικοποιήθηκαν στο έτος 1999 και διαμόρφωσαν τη Co. κατασκευής μετρητών βατώρας Hangzhou Xili, ΕΠΕ, με τους κατασκευαστές που ήταν επαγγελματικοί στην παραγωγή των τρεχόντων μετασχηματιστών το (CT) και της πλαστικής έγχυσης. Το δικαίωμα μετά από την καθιέρωση μιας νέας επιχείρησης, δοσολογία XILI απελευθέρωσε διάφορους τύπους αξιόπιστων στατικών ενεργειακών μετρητών ενιαίας φάσης για τις αγορές.

 

Χάρι στο πρόγραμμα κρατικού πλέγματος στην εγχώρια αγορά, που άρχισε κατά το 2010, η δοσολογία XILI απόκτησε την περισσότερες εμπειρία και διαταγές, κατόπιν γίνεται ένας από τους κορυφαίους ηλεκτρονικούς προμηθευτές ενεργειακών μετρητών.

 

Νέες γραφείο & περιοχή κατασκευής: για το καλύτερο μέλλον

 

Επάνω στις ογκώδεις διαταγές που παραλαμβάνονται και από την εγχώρια αγορά και από την υπερπόντια αγορά, ο ετήσιος κύκλος εργασιών της δοσολογίας XILI έχει πετάξει στα ύψη για χρόνια. Προκειμένου να εξυπηρετήσει στις συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις των ενεργειακών μετρητών από τις παγκόσμιες αγορές, XILI επένδυσε και κατασκεύασε το ολοκαίνουργιες γραφείο & την περιοχή κατασκευής σύνθετα, τοποθετημένος στην περιοχή θερέτρου, κοντά στο όμορφο τοπίο, WESTLAKE.

 

Παράλληλα, η εφαρμογή της αυτόματης γραμμής παραγωγής επίσης έχει διευρύνει την ετήσια ικανότητα, η οποία είναι μονάδες περίπου 6M των μετρητών ενιαίας φάσης, και μονάδες 1M των τριφασικών μετρητών.

 

Η αύξηση μας, κατασκευή μετρητών βατώρας Hangzhou Xili, συνεχίζεται ακόμα….

Στοιχεία επικοινωνίας
Hangzhou xili watthour meter manufacture co.,ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Laurence Xu

Τηλ.:: 86-571-56660399

Φαξ: 86-571-56660399

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)